FULLES QUE CAUEN, PEDRA QUE TORNA, FLETXA RÍTMICA

Captures de pantalla del vídeo dut a terme per Denys Blacker, Sabina Vilagut i Maia Castello
Ocells al Cap  – 05/06/2018 – Les Gavarres
ACCIÓ DE RECERCA 
Ha estat una tardor que s’estirava fins la febre. Ha estat un fre suspès sobre el vidre; D’elevar les mans del sòl, m’enduc les fulles ja caigudes; Crepito amb elles; Les observo des d’aquest soroll i la tramuntana se les emporta de nou: aprenc de la reflexió amb l’acció; Hi ha una pedra triangular – el cap i els peus tremolen en unir-se -; La pedra es torna fletxa, corro com mai fins desaparèixer en la fosca del bosc, escolant-me per l’el·lipse pedregosa; Torno i la cara és la pedra i entre ella i la carn hi ha un refugi, un secret antic que ve; Descendeixen les mans fins al centre i el batec s’eleva i el cap és continent de sang circulant, no més, però també una mica de tristesa que es desfà. La punta apunta i deixo anar per arrelar el que comença endavant.