Storyboard rhythm · 2

Revifa, recull la tija, reprèn la peça, refrega, frega, rega, regala, pul·lula, udola al voltant de la llum – Sent la cria que crida enmig dels boscos: retruny efímer dins la fosca – , dol al Sol, viu de la pluja, mossega i vés a la sega, sega’t, puix l’enyorança de punys, esprem les parpelles, crea, resa a la essa, muda la pell, acarona’t de foc i espetecs [Crash!], cega, caragola’t, corre, corre’t enllà dins les ombres, aquí, besa’m les soles, sola, vola, vés, bes, espetecs, tics [Sigils d’antics], tac, dac. Fon un dac entre les cuixes, bruixes, mel malvada de maduixes. Rusc de nines! Bressola’t, no te’n vagis, torna, neix, creix, torna al 8, etern, revifa…[Ídem]. Somica sobre una pica, salamandra que llisca, safareig que esquitxa, renta’t, canvia de perspectiva i per igual mantén-te viva, foragita, colze protector alquimitza’t! Abraça la rata, la gata, tasta la tomba i traspassa, estima, imanta, canta, repel en lírica, pren el vol, [Rmm Rmm sota les urpes: converteix-les en ales que [Zas!] tallen alès i revifa, obre’t de cames al Sol, reprèn la passa, abraça allò que no saps i sents, allò que sents i saps, aixeca la carta, escolta-la, aprèn o/i Kali motxo, arrel nerviüda travessa-la i enfoca la fosca. Lleugera, l’acció és vida, el fer et MATa, toca els accents amb temprança.
(12/06/2014)