Storyboard rhythm · 1

Connecta, desconnecta, abaixa el cap, calla, estigues quieta, calla, parla, torna, baixa, puja, més, sigues més, de veritat, el que fas no té sentit, puta, merda, caca, cacacan, can, can can de flam, flam de figa, figa seca, riure mut, (BELLESA), riure ple, riure de filferros cosint portes, riure que enrampa la cara, cara, can, can can, caca, ca, ca, k, k, clan. Dispersa. Excés de sucre. Napolitana de cacao dièsel. Creua (MOVIMENT) les cames, et regalima la figa, la figa s’asseca, creua les cames, esprem-la, la la la la can can ta canta a poc a poc. Sorra fina, cocus, pits de terra, nena (RIQUESA) vella, vella nena. Sigues una dona: calla, riu, no et moguis, abaixa el cap, tingues por de les aranyes, dels pastors de gossos que parlen amb tu, amb mirada (AMOR) distreta, grisa com el sentit sense sentit. Sent sense sentir. Balla el Technosanguini (Reservats els drets de propietat). Microman colping my Chiken Chest, in the Inconscious Kitchen. Pregunta, cos, gos, respon, ensuma, flaira la figa, (FLUÏDESA) la força que regalima. Brama, aham, amm, om, brama, atman, brama, (OBERTURA) bramula la mula, Xop, xopa de suc de cuca, cuc, pus, Terrús, rus, recta, diagonal, mossega’t la cua. Rema, rema, continua remant, rema en el silenci, en l’espera, para, calla, prou, entra dins la cova. Balla la lírica de la pedra. El que esdevé: Untiled.
(13/02/2014)